KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARQUINHOS"
Marquinhos-PSG: kész! 2013. július 19. 19:37 Átesett az orvosin, és az elmúlt percekben alá is írt a PSG legfrissebb igazolása, a 19 éves, brazil középhátvéd Marquinhos. Vételára a 35 millió eurót is elérheti, amelyet a Roma számlájára kell utalni.
 
Elköszönt, a PSG-hez kerül 35 millióért 2013. július 19. 00:18 Elhagyta a Roma edzőtáborát és Párizs felé vette az útját a 19 éves középhátvéd Marquinhos, aki csillagászati áron, 35 millió euróért kerül a francia bajnok Paris Saint-Germainhez. Pénteken esik át az orvosin, aláírja új, ötéves szerződését, talán még aznap be is mutatják.
 
Marquinhos a PSG-é 35 millióért? 2013. július 14. 00:17 Aranyáron vesz brazil védőt a PSG a Romától: a mértéktartó Estadao című Sao Pauló-i lap szombaton tényként közölte, hogy a párizsi sztárcsapathoz kerül a 19 éves futballista, akiért bankot robbantanak: 35 millió eurót fizetnek. A lap máris össztüzet zúdított a Corinthiansra, amiért tavaly nyáron pár millióért elengedte tehetségét. Most nyolcszoros áron állhat tovább az olasz fővárosból.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu