Marquinhos a PSG-é 35 millióért?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 14. 00:17
Aranyáron vesz brazil védőt a PSG a Romától: a mértéktartó Estadao című Sao Pauló-i lap szombaton tényként közölte, hogy a párizsi sztárcsapathoz kerül a 19 éves futballista, akiért bankot robbantanak: 35 millió eurót fizetnek. A lap máris össztüzet zúdított a Corinthiansra, amiért tavaly nyáron pár millióért elengedte tehetségét. Most nyolcszoros áron állhat tovább az olasz fővárosból.


Egyelőre csak Brazíliában veszik biztosra az üzletet. Bár a Sky Sport Italia szerint is a PSG a favorit, ott azonban úgy tudják, Marquinhos ügynöke még tesz egy próbát a Barcánál és a Realnál is.

Mindkét spanyol csapat érdeklődik, az már más kérdés, hogy hajlandóak-e ilyen csillagászati összeget megadni.

Marquinhos menedzsere pénteken még úgy nyilatkozott, szerinte marad Rómában a játékos, de jelen pillanatban ez tűnik a legkevésbe valószínű szcenáriónak. A védő még nem kezdte el az edzőtáborozást, mert influenzás.

A Corral brazil bajnok futballista Raphael Varane mellett a legtehetségesebb 21 éven aluli játékosnak számít ezen a poszton jelenleg. Ha minden a PSG elképzelése szerint zajlik, akkor ő lesz minden idők negyedik legdrágább védője Ferdinand, Thiago Silva és Thuram után.

Címkék: marquinhos
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu