KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARIO_MANDZUKIC"
A hír igaz: Mandzukic klubot keres 2014. június 9. 16:00 Mario Mandzukic a Sportske Novosti című lapnak elismerte, napirenden van a távozása a Bayern Münchentől, amit ő maga kezdeményezett. Pep Guardiola taktikája nem kedvez neki, nem tudja kihozni magából a legjobbat, váltania kell.
 
Eb-sztár csatárt igazol a Bayern 2012. június 27. 11:45 A Bayern München gyorsan célpontot váltott, lemondott Edin Dzekóról, és csütörtökön már be is jelenti, hogy leigazolta Mario Mandzukicot a Wolfsburgtól - írja a Bild.
 
Szánalmas színjáték a Bundesligában is 2010. november 10. 12:49 VIDEÓ! Néhány napja Cristiano Ronaldo nagyhaláláról készült videón röhögött a sportvilág, ám előkerült egy másik friss felvétel a Bundesligából, amely legalább ennyire sportszerűtlen. A Frankfurt hétvégi 3-1-es Wolfburg elleni sikere során Mario Mandzukic úgy terült el a földön cipőorrát fogva, hogy az Eintracht védője, Patrick Ochs nyilvánvalóan hozzá sem ért. A játékvezető, ahogy a portugál alakítását, úgy ezt a színjátékot sem vette be...
 
Tovább erősödtek a Farkasok 2010. július 16. 18:30 A Wolfsburg négyéves szerződést kötött a Dinamo Zagreb támadójával, Mario Mandzukiccsal.
 
Super Marióra vadászik az Arsenal 2010. január 17. 20:02 Az Arsenal árgus szemekkel figyeli a Dinamo Zagreb csatárát, Mario Mandzukicot. Arsene Wenger rendkívül sokra tartja a 23 esztendős csatárt, akinek vételára négymillió font körül mozog.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu