A hír igaz: Mandzukic klubot keres

Szerző: SHLétrehozva: 2014. június 9. 16:00
Mario Mandzukic a Sportske Novosti című lapnak elismerte, napirenden van a távozása a Bayern Münchentől, amit ő maga kezdeményezett. Pep Guardiola taktikája nem kedvez neki, nem tudja kihozni magából a legjobbat, váltania kell.


Mandzukic 18 gólt termelt az elmúlt bajnoki szezonban, de a tavasz folyamán egyre inkább világossá vált, nem érzi jól magát a Bayernnél. A Német Kupa-döntőjére már nem is nevezték.

Most véget vetett a találgatásoknak a horvát válogatott csatár, aki elismerte, szinte biztosan elhagyja Münchent.

"Bár felmerült a hosszabbítás is, de én azt mondtam, inkább elmennék, és találjunk erre valamiféle megoldást. Hálás vagyok a klubnak az eddigiekért, kiváló szakembernek tartom Guardiolát, sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakra" - nyilatkozta Mandzukic, akinek képviselője májusban ült egy asztalhoz, Karl-Heinz Rummeniggével, a bajorok sportvezetőjével.

A német gólkirály Dortmund-ász, Robert Lewandowski játékjogának bebiztosítása (a következő idényre) eleve megkérdőjelezte Mandzukic szerepét, aki azonban nem ezzel, hanem a játékstílus megváltozásával indokolta döntését.

"Ha őszinte akarok lenni, a játékfelfogással van baj, nem kedvez nekem. Megszakadhatok, de nem tudom kihozni magamból a legobbat" - érvelt a horvát ász.

Címkék: mario_mandzukic
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu