KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JÜRGEN_MELZER"
Búcsúzott Federer, szárnyal Nadal 2011. április 15. 16:20 Elbukta az elődöntőbe jutást a 16-szoros Grand Slam-győztes Roger Federer Monte Carlóban! Az osztrák Jürgen Melzer két szettben ejtette ki a világranglista harmadik helyezettjét a rangos salaktornán (2,227 millió dollár összdíjazás), és a spanyol David Ferrerrel meccselhet a döntőbe jutásért. A Nadal-ciklon a horvát Ivan Ljubiciet is lesöpörte a pályáról.
 
Kialakult a londoni álomnyolcas 2010. november 11. 21:54 Kialakult a november végi ATP-világbajnokság mezőnye a párizsi Masters csütörtöki játéknapján: Andy Roddick, Tomas Berdych és David Ferrer váltotta meg az utolsó három belépőjegyet.
 
Kibombázták Nadalt a sanghaji tornáról 2010. október 14. 15:11 A világelső nélkül folytatódik a sanghaji 3,24 millió dolláros tenisztorna, miután az osztrák Jürgen Melzer nagyszerű játékkal három szettben búcsúztatta Rafael Nadalt a legjobb tizenhat között csütörtökön. A spanyol először nem jutott legalább negyeddöntőbe ATP-tornán az idei esztendőben. A nagyok közül könnyedén továbbjutott Roger Federer, Novak Djokovics és Andy Murray.
 
Tenisz, Bangkok: kiesett az ötödik helyen kiemelt Nieminen 2008. szeptember 25. 14:52 Az ötödik helyen kiemelt finn Jarkko Nieminen már a nyolcaddöntőben kiesett az 576 ezer dollár összdíjazású bangkoki keménypályás férfi tenisztornán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu