KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYARFAS_TAMAS"
Totális magyar diadal sportdiplomáciában 2012. szeptember 30. 14:34 Gyárfás Tamást egyhangú szavazással választották meg az Európai Úszószövetség gazdasági vezetőjének (LEN Treasurer) a LEN lisszaboni kongresszusán.
 
Eb 2010: Gyárfás Tamás meggyőzte a LEN-t 2009. december 11. 17:37 Isztambulból származó információk szerint Gyárfás Tamás alelnök meggyőzte a nemzetközi szövetség legszűkebb, öttagú vezető testületét a jövő évi budapesti Európa-bajnokság ügyében. A magyar szövetség első számú főnöke szerint a televíziós közvetítés körüli bonyodalom belső ügy, a kormány kötelezettségvállalása elsimítja a konfliktust.
 
Abban úszhatnak, amiben akarnak... 2009. június 29. 14:04 Nyolc-nyolc férfi és női úszó képviseli majd a magyar nemzeti színeket a július 16-án kezdődő római világbajnokságon. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) hétfői sajtótájékoztatóján Gyárfás Tamás elnök elmondta, az Arena sportszergyártócéggel fennálló szerződés ellenére a sportolók abban a ruhában versenyhezhetnek, amilyenben szeretnének.
 
Gyárfás: Megszokás helyett megújulás! 2008. október 2. 12:47 „Az egyik konferencia közben kikéredzkedtem a mosdóba, de nem oda mentem, hanem a folyosóról felhívtam Gyenesei István minisztert. Beszélgetésünk tizenötödik másodpercében azt mondta, éljünk a kínálkozó lehetőséggel, vágjunk bele - idézte fel a kandidálás részleteit a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke, az Európai Úszószövetség (LEN) múlt vasárnap kinevezett alelnöke. A 2010-es Eb-rendezés főpróba lehet a 2013-as vb előtt, amelyre novemberig kell pályázni, döntés februárban. A kormánygaranciát célszerű lenne decemberig felmutatni.
 
Úszás: Gyárfás Tamást a LEN alelnökévé választották Zürichben 2008. szeptember 28. 13:11 A LEN, az európai úszószövetség alelnökévé választották Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnökét. Az Európai Úszó Liga vasárnapi, zürichi kongresszusán döntött így.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu