KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GREGORY_VAN_DER_WIEL"
Van der Wiel nem vállalta a vb-t 2014. május 14. 16:44 Grégory van der Wiel elhúzódó térdproblémái miatt maga kérte, hogy ne válogassa be a vb-keretbe Louis van Gaal. A PSG jobbhátvédje egyeztetett az orvosokkal, és úgy látta, nem képes topformába lendülni a következő hetekben. A Roma középpályása, Kevin Strootman is sérülés miatt hiányzik (márciusban dőlt ki hosszú hónapokra), köré építette volna a csapatot Van Gaal, akinek ezért át kell alakítania a taktikát. Akiket a mester hagyott ki: Stekelenburg, Bruma, Willems, Pieters, Van Rhijn, Heitinga, Schaars, Maher, van Ginkel, Siem de Jong.
 
A PSG akkora lehet, mint a Madrid 2012. szeptember 6. 13:18 Gregory van der Wiel nagyon boldog, hogy részese lett a Paris Saint-Germain ambiciózus terveinek, míg a Newcastle Unitedről nem túl pozitívan nyilatkozott.
 
PSG-Van der Wiel: igen! 2012. augusztus 31. 12:52 Megegyezett a Paris Saint-Germainnel az Ajax 24 éves, 35-szörös holland válogatott jobbhátvédje, Gregory van der Wiel - írja számos francia forrás péntek délelőtt. Az Inter, az Arsenal és a Newcastle is vitte volna.
 
„Csak pénzt akarnak csinálni belőlem” 2012. július 22. 14:33 Grégory van der Wiel erős kritikát fogalmazott meg az Ajaxszal szemben, mondván, a klub csupán anyagi hasznot akar húzni belőle, semmi más célja nincs. Az edző ennek tényét nem tagadja, de kontextusba helyezte a vádakat.
 
Van der Wiel a Romához igazol! 2012. május 7. 15:11 Három évre, tízmillió euróért a Roma játékosa lesz a 23 éves, világbajnoki ezüstérmes holland jobb-bekk, Gregory van der Wiel - írja a klubhoz közel álló Il Romanista című lap.
 
Háborút nyert a Valencia? 2011. december 1. 22:03 Spanyol lapértesülés szerint a Valencia megegyezett az Ajax labdarúgójával, Gregory van der Wiellel, aki a Mestallában folytatja pályafutását.
 
Vb-döntős klasszist venne az MU 2011. április 9. 11:37 Holland lapértesülés szerint újabb kérője van az Ajax Amsterdam 23 éves világbajnoki ezüstérmes védőjének, Gregory van der Wielnek.
 
A Bayern 60 millióból igazolhat - őket! 2011. március 31. 12:31 A Bild Uli Hoeness elnökre hivatkozva azt írja, a Bayern Münchennél nyáron egy 60 millió eurós csomaggal igyekeznek feledtetni a katasztrofálisra sikerült szezont. A lap már azt is tudni véli, kik érkezhetnek!
 
Egyre közelebb a vb-döntőshöz a Bayern 2010. július 10. 10:25 Hamarosan egyezségre jut a Bayern München labdarúgócsapata a világbajnoki döntőre készülő holland válogatott védőjével, Gregory van der Wiellel - írja szombati számában a Bild.
 
A Bayern Münchené lesz a holland vb-hős 2010. július 8. 12:24 Holland lapértesülés szerint az Ajax Amsterdam elfogadta a Bayern München ajánlatát, így klubot cserél Bert van Marwijk szövetségi kapitány válogatottjának védője. A Voetbal International úgy tudja, már csak Gregory van der Wiel aláírása hiányzik a megállapodásról.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu