KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROPA_KUPA_KOSARLABDA_NOI"
Európa Kupa: belga és francia rivális 2010. december 3. 13:52 A másik csoportjából továbbjutott ellenféllel kell megküzdenie a Szeged és a Győr női kosárlabdacsapatának az Európa-kupában a nyolcaddöntőért.
 
Európa-kupa: továbbmentek a győri lányok 2010. november 25. 21:19 A Győr női kosárlabdacsapata csütörtökön könnyedén legyőzte a német Saarlouist az Európa Kupa 5. fordulójában.
 
Majdnem meglett a szegedi bravúrsiker 2010. október 28. 22:39 A Szeged remekül kezdett, ám a végére elkészült erejével, ezért hétpontos vereséget szenvedett Belgiumban a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 1. fordulójában.
 
Kiszenvedte győzelmét otthon a Győr 2010. október 28. 19:48 Ha nehezen is, de végül győzött odahaza a Győr a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 1. fordulójában.
 
Vége a Győr nemzetközi kupaszereplésének 2010. február 4. 21:02 Nincs tovább, ennyi volt, a Győr a női kosárlabda Európa Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján is súlyos vereséget szenvedett az orosz Kurszktól, így simán kiesett a végső győzelemre is esélyes ellenféllel szemben. Mindentől függetlenül dicséret illeti a magyarokat.
 
Győri kudarc az Európa-kupában 2010. január 28. 22:12 A Győr nőikosárlabda-csapata 29 pontos vereséget szenvedett csütörtökön a Dinamo Kurszk vendégeként az Európa-kupa nyolcaddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Győrben.
 
Kosárlabda, női Európa Kupa: egy ponttal kapott ki a Szeviép 2008. december 11. 21:50 Némi meglepetésre egypontos, 53-52-es vereséget szenvedett a Szeviép-Szeged női kosárlabda csapata az Európa Kupa egyenes kieséses szakaszában a görög Panioniosz elleni párharc első mérkőzésén idegenben.
 
Donkó: Csak a győzelem elfogadható! 2008. november 28. 15:27 Hatból hat. Ez a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapatának mérlege az Európa Kupa csoportküzdelmei után. A hibátlan teljesítménynek köszönhetően a Tisza-partiak a harmadik legjobb helyen jutottak tovább a legjobb 32 közé, ahol az athéni Panioniosz ellen folytathatják a sorozatot. Donkó Orsolya, a csapat edzője az esélyekről és a vasárnapi, Pécs elleni bajnokiról beszélt a SportHirado.hu-nak.
 
Kosárlabda, női EK: szoros meccsen verte a Solna a Neuchatelt 2008. november 20. 23:04 A női kosárlabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az Európa Kupa csoportküzdelmeinek ötödik fordulójában a svéd Solna hazai pályán kétpontos győzelmet aratott a svájci Neuchatel ellen.
 
Európa Kupa: a Szeged lesújtott Győrött 2008. október 30. 19:43 Meglepően simán, 78-58-ra nyert a Szeviép-Szeged együttese a Seat Foton Győr otthonában a női kosárlabda Európa Kupa D csoportjának második mérkőzésén. A vendégek győzelme nem forgott veszélyben, így két mérkőzés után ők vezetik a csoportot, míg a győriek nyeretlenül állnak az utolsó helyen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu