Kosárlabda, női Európa Kupa: egy ponttal kapott ki a Szeviép

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 11. 21:50
Némi meglepetésre egypontos, 53-52-es vereséget szenvedett a Szeviép-Szeged női kosárlabda csapata az Európa Kupa egyenes kieséses szakaszában a görög Panioniosz elleni párharc első mérkőzésén idegenben.


NŐI KOSÁRLABDA EURÓPA KUPA:
PANIONIOSZ (GÖRÖG) – SZEVIÉP-SZEGED 53-52 (6-22, 18-12, 22-7, 7-11)
PANIONIOSZ: Nero 12, Stavrakaki 8, Deli 8/6, Papamichail 13, Chalivera 8. Csere: Vasileicu, Panagiotopoulou, Spanou, Giannakopoulou 4. Edző: Georgois Tsemperis
SZEGED: Tomova 12, Németh B. 10/3, Szakács, Almind 9/3, Pusztai 2. Csere: Fürész E. 2, Vincze 6, Zserzserunova 4, Russai 7/3. Edző: Donkó Orsolya
Kipontozódott: Fürész E. (Szeged)

A csoportját százszázalékos mérleggel megnyerő Szeged a találkozót megelőzően jóval esélyesebb volt a Panioniosznál, ám a BSE elleni bajnoki vereség már óva inthette a Tisza-partiakat az elbizakodástól. A Szeviép dolgát az sem könnyítette meg, hogy ad hoc jelleggel tudtak csak elutazni a félszigetre, hiszen Görögországban a sztrájkok miatt felborult a repülőgépek menetrendje is.

 

A legjobb harminckettő között megrendezett mérkőzés nagyon pontszegényre sikerült, a két csapat együttvéve csak a hajrában lépte át a száz pontos határt. Pedig nagyszerűen kezdte a meccset a magyar csapat, ám az első negyedben összeszorgoskodott előnyt a harmadikban hamar leadták Fürészék, így végül, ha minimális is, de vereség lett a találkozó vége. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor, és annak ellenére, hogy mostanában kisebb gödörben van a Szeged, nem lehet kérdés, hogy ki kell harcolnia a továbbjutást.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu