Rövidesen véget érhet Nadal böjtje

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 1. 09:44
Rafael Nadal a Jo-Wilfried Tsonga elleni mérkőzésre is átmentette kiváló formáját, és 6:3, 6:2-re elnáspángolta francia ellenfelét a miami ATP-torna negyeddöntőjében. Az egykori világelső elégedetten nyilatkozott saját teljesítményéről.




Rafa Nadal képtelen rossz meccset játszani Key Biscayne-ben, és a lelátón helyet foglaló 13 és fél ezer nézőnek ezúttal sem kellett csalatkoznia.

A spanyol ütései rendre megoldhatatlan feladat elé állították Tsongát, aki nyolcszor is megpróbálta elvenni ellenfele adogatását – valamennyiszer sikertelenül.

Nadal tizenegy hónap után nyerhet ismét tornát, ahhoz azonban a következő körben Andy Roddickot kell búcsúztatnia az elődöntőben. Az egykori világelső bizakodó.

„Fantasztikus dolog ilyen közönség előtt, ilyen hangulatban teniszezni. Nagyon fontos győzelmet arattam Jo ellen, hatalmas boldogsággal tölt el a továbbjutás. De ennyivel nem érem be” – mondta sejtelmesen Rafa.

MIAMI ATP-TORNA, NEGYEDDÖNTŐ
(4,5 millió dollár, kemény pálya):
Nadal (spanyol, 4.)–Tsonga (francia, 8.) 6:3, 6:2

 

Belga házielődöntő
Belga házirangadót játszanak a miami WTA-torna elődöntőjében: Kim Clijsters két szettben múlta felül az ausztrál Samantha Stosurt, míg Justine Henin izzadságos mérkőzésen verte Caroline Wozniackit. A másik ágon Marion Bartoli és Venus Williams találkozik.
 
Clijsters (belga, 14.)–Stosur (ausztrál, 9.) 6:3, 7:5
Henin (belga)–Wozniacki (dán, 2.) 6:7, 6:3, 6:4

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu