Pókerpartiba fulladhat a tenisztorna

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 23. 12:03
Montréalban továbbra is az esőé a főszerep, ami kezdi erősen megviselni a teniszezők idegeit. A lányok jobb híján futballal, filmnézéssel és feszült várakozással ütik el az időt, de ha úgy adódik, Wozniacki egy pókerpartiban is benne lenne. Azarenka vevő lenne rá.




Montréalban az eső alaposan átírta a forgatókönyvet: egyik elődöntőt sem tudták lejátszani a hétvégén, és a szoros versenyprogram miatt az is elképzelhető, hogy nem hirdetnek győztest a viadalon.

Ez esetben az első négynek járó pénzdíjat, illetve ranglistapontokat testvériesen elosztanák a még versenyben lévő hölgyek között, noha Caroline Wozniackinak ennél jobb ötlete is van.

„Tudom, mi legyen. Tegyük be a pénzt a közösbe, aztán döntsünk egy pókerpartin!” – mondta nevetve a dán teniszcsillag.

A kártya világában szintén otthonosan mozgó Viktorija Azarenkának nem lenne ellenére a pókercsata - ki tudja, talán még létre is jön. 

A mostoha időjárás miatt a lányoknak rengeteg szabadidejük van, amit elmondásuk szerint filmnézéssel, illetve egyéb pihentető elfoglaltságokkal töltenek.

A programok között a labdarúgás is szerepelt: Wozniacki és Szvetlana Kuznyecova a hozzájuk hasonlóan tétlenségre ítélt nézőkkel focizott egy kiadósat, és tették hasznossá magukat a holtidőben.

Az orosz közben azon sopánkodott, hogy Moszkvában már réges régen megoldották volna a problémakört azzal, hogy leágyúzzák a felhőket. Neki legyen mondva...

Wozniackit pedig csak azért is bosszanthatja a csúszás, hiszen a héten, várhatóan szerdán már a New Haven-i tornán lenne jelenése. Ráadásul első kiemeltként, hogy aztán azonnal Flushing Meadows felé vegye az irányt, és pályára lépjen a US Openen.

Az időjósok mindenesetre nem kecsegtetnek túl sok jóval, hétfőre is esőt ígérnek, ami azonban az első elődöntő idejére elállhat. Amennyiben kedden sem születik döntés, úgy marad a fentebb felvázolt osztozkodás. Vagy a pókerparti, esetleg a vetkőzős fajtából.

 

A MONTRÉALI WTA-TORNA ELŐDÖNTŐJÉNEK PÁROSÍTÁSA:
Kuznyecova-Wozniacki
Azarenka-Zvonarjova

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu