Lemosták a pályáról Venust Miamiban

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 3. 20:16
Kim Clijstersnek egy óra sem kellett ahhoz, hogy 6:2, 6:1-re legyőzze a Miamiban, azaz hazai pályán szereplő Venus Williamset a 4,5 millió dollár összdíjazású WTA-tornán. A belga teniszező hétfőtől ismét top10-es játékos lesz, tavaly júliusi visszatérése után először.


 


Vége szakadt Venus Williams tizenöt mérkőzése óta tartó veretlenségi sorozatának, Kim Clijsters röpke 58 perc alatt lépett át rajta a vasárnapi Key Biscayne-i döntőben.

Az amerikai teniszező az első szettben sem villogott, amit azonban a folytatásban művelt, az minden képzeletet alulmúl: csupán kilenc pontot szerzett a második játszmában, és az a szégyen is megesett vele, hogy belga ellenfele sorozatban tizenhét labdamenetet besöpört.

Kettejük egymás elleni mérlege ezzel kiegyenlítődött, és egyaránt hat győzelem áll a hölgyek neve mellett.

Clijsters tavaly júliusi visszatérése óta mindössze nyolcadik tornáján indult el, ám mivel ebből hármat megnyert, hétfőtől ismét top10-es játékosnak mondhatja magát.

Venus pedig szomorkodhat, hiszen tizenöt győztes mérkőzés után érezte meg újból a vereség keserű ízét, ráadásul hazai pályán, fájdalmasan rövid és egyoldalú mérkőzésen.

 

MIAMI WTA-TORNA, DÖNTŐ (4,5 millió dollár, kemény pálya):
Clijsters (belga, 14.)–V. Williams (amerikai, 3.) 6:2, 6:1

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu