Kim Clijsters maradt a királynő NY-ban

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 12. 03:31
Felejthető döntővel zárult a nők versenye a US Openen. A címvédő Kim Clijsters egy pillanatra sem hagyott kétséget azzal kapcsolatban, hogy ki a jobb. Az orosz Vera Zvonarjova annyi gémet sem tudott nyerni a második kiemelt ellen a fináléban, mint Arn Gréta az első fordulóban. A belga pont egy óra alatt 6:2, 6:1-re verte a moszkvait, aki Wimbledon után sorozatban a második Grand Slam döntőjét bukta el. Clijsters 21 mérkőzés óta veretlen Flushing Meadowsban, és az idén, a serleg mellé összesen 2,2 millió dolláros csekket kapott.


A mérkőzés nem hozott különösebb izgalmakat, az orosz 2-2-ig tudta tartani riválisát, onnantól csakis a torna korábbi kétszeres bajnokáról szólt minden. Clijsters szabályosan leiskolázta ellenfelét és mesteri játékkal védte meg címét.

„Mindig fantasztikus érzés visszatérni egy olyan helyszínre, különösen egy GS-tornára, ahol korábban jól teljesítettél és nyertél" – kezdte nyilatkozatát a boldog belga. – Tudtam, ha a legjobbamat nyújtom, bárkit képes vagyok legyőzni."

US OPEN, NŐI DÖNTŐ:
Clijsters (belga)-Zvonarjova (orosz) 6:2, 6:1

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elmarad az álomdöntő: Federer kikapott
Az első kiemelt Rafa Nadal, pályafutása során először döntős a US Openen. A világranglista vezetője a Szuper szombat első felvonásában, szuper időben esélyt sem adott az őt ugyanitt négy éve legyőző Mikhail Juzsnyíjnak: 2 óra 13...
Tovább a teljes cikkhez »



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu