Elmaradt a Nadal-Djokovics döntő!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 13. 09:12
A New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon szakadó eső miatt vasárnapról hétfőre halasztották a férfi egyes döntőjét, a Nadal-Djokovics mérkőzést.


Már néhány órával az év negyedik Grand Slamjének fináléja előtt elkezdett szemerkélni az eső, de a rendezők abban bíztak, a startra minden rendben lesz. Magyar idő szerint vasárnap 22.45-től indult volna a műsor, de a természet közbeszólt, a rendezők pedig 24 órát toltak a programon.

Djokovicsnak szerencséje van, hiszen Roger Federert hatalmas csatában, öt szettben búcsúztatva jutott el a végső ütközetig - így kapott egy kis pluszpihenőt, míg az eddig játszmát  sem veszítő Rafa Nadal még egy napot gondolkodhat azon, miként tudná végre begyűjteni eddig hiányzó US Open-serlegét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kim Clijsters maradt a királynő NY-ban
Felejthető döntővel zárult a nők versenye a US Openen. A címvédő Kim Clijsters egy pillanatra sem hagyott kétséget azzal kapcsolatban, hogy ki a jobb. Az orosz Vera Zvonarjova annyi gémet sem tudott nyerni a második kiemelt...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elmarad az álomdöntő: Federer kikapott
Az első kiemelt Rafa Nadal, pályafutása során először döntős a US Openen. A világranglista vezetője a Szuper szombat első felvonásában, szuper időben esélyt sem adott az őt ugyanitt négy éve legyőző Mikhail Juzsnyíjnak: 2 óra 13...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu