CR7 kiszurkolta a sikert Nadalnak

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 4. 19:19
Sorozatban már a 35. meccsét nyerte salakon a világelső Rafa Nafal hazai közönség előtt Madridban, miután gond nélkül, kereken másfél óra alatt megoldotta házi feladatát a ciprusi Markosz Bagdatisz ellen (6:1, 6:3)


A következő körben veszélyes ellenfél, a 2009-es US Open-győztes Del Potro vár a salakkirályra. Az argentin kedden ugyan még sérülésre panaszkodott, szerdán simán lelépte a horvát Cilicet, csak három játékot engedélyezett neki.

“Azt hiszem nála nehezebb ellenfelet nem is kaphatsz egy torna második meccsén" - tekintett előre Nadal, aki kevésbé rágós falatot is el tudott volna képzelni magának a nyolcaddöntőre.

A meccsen tiszteletét tette a Real Madrid futballcsapatának világklasszisa, a portugál Cristiano Ronaldo is, a Barcelona elleni BL-búcsú fáradalmait pihente ki a Varázsdobozban.

“Nagyon élvezem a teniszmeccseket itt, Madridban, már nem először szurkolók a spanyoloknak" - mondta CR7 a madridi újságírók érdeklődésére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Madridban folytatódott a szupersorozat
Nincs megállás, Madridban folytatta veretlen 2011-es menetelését Novak Djokovics, aki a 2,835 millió eurós férfi tenisztorna 2. fordulójában a dél-afrikai Kevin Andersont verte 6:3, 6:4-re....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu