A pályán esett össze a teniszsztár!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 1. 18:16
VIDEÓ! „Áldozatot" követelt a New Yorkban tomboló kegyetlen hőség szerdán, a US Open harmadik napján. A női egyes második fordulójában a tizedik kiemelt Viktorija Azarenka elájult a pályán a 34 fokos kánikulában Gisela Dulko elleni találkozóján. A fehérorosz teniszező szenvedett a szokatlan időjárástól, argentin ellenfele 5-1-re vezetett, amikor egy labdamenetet követően egyszerűen összeesett.


Az élet kegyetlen, az arénából tolószéken kitolt, majd kórházba szállított lánynak nincs lehetősége javítani, a találkozót Dulko nyerte. A fehérorosz állapotáról egyelőre nem adtak ki hivatalos közleményt.

Azóta kiderült, Azarenka a délelőtti bemelegítő edzésen egyszer már a földre rogyott, ráadásul Grand Slam-tornán is történt vele hasonló korábban. A 2009-es Australian Open 4. fordulójában hiába került a későbbi győztes Serena Williams ellen szettelőnybe, olyan forróság uralkodott Melbourne-ben, hogy kénytelen volt feladni a mérkőzést.

A fehérorosz elájulása nem meglepő, hiszen amellett, hogy állandóak a 30 fok feletti hőmérsékletek, a kemény pálya úgy működik, mint egy sütőlap, sugározza felfelé a meleget, azaz szinte elviselhetetlen hőséggel kénytelenek megbirkózni a teniszezők.

A kánikula a délutáni órákra várhatóan csak fokozódik, csak bízhatunk benne, hogy mire Szávay Ágnes (4-es pálya utolsó, negyedik mérkőzése Flavia Pennetta ellen) színre lép, elviselhetővé válik a meleg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lehallgatják az edzőket és a családot is
Igazi szenzáció nélkül fejeződött be az amerikai nyílt teniszbajnokság második napja. A férfiaknál Novak Djokovics és David Nalbandian egyaránt ötjátszmás csatában győzött, Markosz Bagdatisz ugyanennyiben kikapott. Az első...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Most már ez Federer legszebb ütése!
Álomtenisszel kezdett az ötszörös bajnok svájci Roger Federer a US Openen az argentin Brian Dabul ellen. Ennek legékesebb bizonyítéka a második szett végén bemutatott varázslata, amikor a hálónak háttal, a két lába között ütött...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu