Nem játszik a Porto ellen Fabregas!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 8. 10:47
Van elég gondja Arsene Wengernek a Porto elleni BL-nyolcaddöntő keddi visszavágója előtt: kiújult Cesc Fabregas térdínsérülése, pályára küldésével komoly kockázatot vállalt volna, így nem nevezte. A védelemben ismét Sol Campbell pótolhatja William Gallast, aki még mindig nem vállalhatja a játékot.


"Kockáztassam Fabregast? Attól függ, mekkora kockázatot jelent. Csak abban az esetben vállalom fel, ha kevesebb mint ötven százalék az esélye annak, hogy megsérül. Összességében úgy vélem, kevés az esély arra, hogy játsszon. Ami a védelmet illeti, Sol Campbell visszatér, William Gallas biztosan nem."

Nyilatkozta Wenger vasárnap, aztán a hétfői edzésen kiderült, a kispadra sem tudja leültetni a 22 éves játékost, akit így nem is nevezett a mérkőzésre.

A spanyol Európa-bajnok középpályás szerzett vezetést az Ágyúsoknak a szombati, Burnley elleni bajnokin, de a 39. percben cserét kért, ugyanaz a sérülés kínozta, amely decemberben három hétre parvonalon kívülre szorította.

"Cescnek térdínhúzódása volt, de összeszorította a fogait, biztosan úgy volt vele, 'lőjjünk egy gólt és lemegyek'. Vezettünk 1-0-ra és én is úgy gondoltam, ne bízzunk a szerencsére, hozzuk le."

"Elég csak a statisztikáit megnézned, Fabregas fantasztikus játékos. Tizennégy gól, 15 gólpassz. Kivételes játékos, kivételes hozzállással. És amit sokszor elfelejtenek, hatalmas a munkabírása. Mindenhol ott van a pályán, már tizenhat évesen is futballozott az Arsenalban, de nagyon sokat lépett előre azóta."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu