Wenger a távozáson gondolkozik

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 13. 13:50
Arsene Wenger közeli barátainak már elárulta, hogy ez lesz az utolsó szezonja az Arsenalnál. A francia menedzser a közelmúltban felvette a kapcsolatot a Manchester Cityvel, de remek kapcsolatot ápol a Paris Saint-Germainnel is - írja a goal.com exkluzív írásában.


Tizenhat szezon után elhagyhatja az Arsenalt Arsene Wenger, annak ellenére, hogy tavaly hosszabbított 2014-ig a londoni egyesülettel. A goal.com arról ír, a neves tréner immár nem tervez hosszú távra az Arsenallal, és ezt a közeli barátainak tudtára is adta.

Erre a sztorira rímel az értesülés, miszerint a közelmúltban Garry Cookal, a City ügyvezetőjével látták egy nyugat-londoni, kensinttoni hotelben. Ez persze még nem jelenti automatikusan azt, hogy Mancini helyettesét látták meg benne. Legalábbis ezt reméli a Paris Saint-Germain, amely nagy áldozatokat lenne hajlandó megtenni azért, hogy Wenger legyen a csapat menedzsere 2012-től.

Minden idők leghosszabb ideje hivatalban lévő Arsenal-menedzsere hosszú évek óta remek kapcsolatot ápol a PSG elöljáróival, párizsi lakása a Parc des Princes közelében található. A katari tulajdonoskkal is kapcsolatban áll - a hírek szerint.

A háromszoros PL-győztes, francia bajnok stratéga népszerűségét alaposan megnyirbálta átigazolási politikája, s idén sem alkotott ezen a téren maradandót, pedig összesen 25 millió euró körüli összeget fizetett ki Gervinhóért és a 17 éves Alex Oylade-Chamberlainért.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu