Wenger: Elrontották a játékunkat!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 17. 16:00
Óriási visszhangja volt az angol sajtóban a keddi, Manchester-Wolverhampton bajnokinak (3-0), de nem az MU fölényes sikere, hanem Mick McCarthy azon döntése miatt, hogy a második csapatot állítja ki a nagyágyú ellen. Arsene Wenger amiatt kesereg, hogy megkönnyítették a vetélytárs MU dolgát (miközben a Burnley nem tette meg ugyanezt a szívességet nekik). Ráadásul a hétközi fordulóból kimaradó, egy hetet pihenő Hull City következik számukra.


A korábbi ír szövetségi kapitány tíz helyen változtatott a kezdőn a Tottenham otthonában megnyert meccshez képest, pihenőt adott a Wolves legjobbjainak, akiktől inkább a hétvégén, a Burnley ellen vár győzelmet.

Eközben éppen a Burnley a legerősebb összeállításban ütközött meg az Arsenallal, amelyet nagy csatára késztetett, s végül egy pontot otthon is tartott.

Arsene Wenger menedzser ezután azt kérdezte: "Hol az igazság?"

"Én csak a saját portám előtt söprögetek, de most már legalább tudom, hogy 38 fordulóból 37-ben versenyezünk tiszta feltételekkel az MU-val. A Premier League hitele forog kockán, de ez már nem feltétlenül az én problémám. A Burnley is egy csónakban evez velünk. A liga sorsolását amúgy nálam biztosan intelligensebb emberek készíthetik, mert hétközi fordulót iktattak be arra a hétre, amikor az Európa-ligában is fordulót rendeznek, s így több csapat, - akinek riválisa a nemzetközi porondon érdekelt - kimaradt a jóból (például az Arsenal következő ellenfele, a Hull, a szerk.).  Nem látom a logikát az egészben."

Savanyú lenne a szőlő a francia mesternek? A vélemények megoszlanak, mindenesetre dagad a botrány Angliában, a menedzserek írásaos magyarázatot kérnek hét napon belül McCarthytól, elképzelhető, hogy az FA is vizsgálatot indít, pénzbüntetéssel, szélsőséges esetben pontlevonással sújthatják a Wolvest. Bár... A Manchester Unitedet egy hasonló esetben tavaly nem szankcionálták (a BL-döntőt megelőzően a Hull ellen küldte fel a B-csapatot Sir Alex Ferguson).

A klub teljes mellszélességgel kiáll az edző mellett ("Úgy ítélte meg ez volt a legjobb felállás"), nem úgy szurkolói, akik visszakövetelik a meccsbelépőért kifizetett 42 fontjukat.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu