Véget ér a nyár átigazolási sagája?

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 27. 11:31
Titkos megegyezésről beszél az El Mundo Deportivo Cesc Fabregas ügyében, arról, hogy nem csak a játékos, hanem a klubvezetők igenjét is megszerezte a Barca, 45 millió euró fejében engedhetik el a sztárt, még a héten.


Hosszú hónapok találgatásai után célegyenesbe ért a Fabregas-ügy, az Arsenal a színfalak mögött állítólag már beadta a derekát. Arsene Wenger rábólintott a Barca 45 millió eurós ajánlatára, látván a játékos egyértelmű szándékait, és azt, hogy Sandro Rosell elnök nem hajlandó csillagászati összeget ajánlani az Ágyúsok csapatkapitányáért.

A Barca újabban kínosan vigyáz arra, hogy a nyilvánosság teljes kizárásával bonyolódjonak átigazolási ügyletei, így volt ez Dmitro Csihrinszkij esetében, aki a Sahtarba igazolt és így volt a Sevillától érkezett Adriano esetében is. Emlékezhetünk, bombaként robbant a hír, hogy új balbekkje van a katalánoknak. Egy ilyen megaügylet esetében különös jelentősége van a diszkeciónak - írja az EMD.

Arsene Wenger a napokban találkozik Fabregasszal, de a hírek szerint már csak a búcsúzkodás maradt hátra, a vb alatti megbeszélésükön egyértelművé vált, Cesc szakít az Arsenallal.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu