Van Persie visszatér az Arsenalba!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 22. 14:57
Örvendetes hírek érkeztek Londonból, az angol bajnoki címről álmodó Arsenal-hívek tapsolhatnak, hiszen egyik kedvencük, Robin Van Persie visszatér! Mindez azt is jelentheti, hogy a tavaly novemberben megsérült holland támadó a Premier League hajrájában, azaz még ebben a szezonban szóhoz juthat.


Legutóbb 2009 novemberének közepén játszott Van Persie, ám az olaszok elleni barátságos összecsapás alkalmával súlyos bokszalagszakadást szenvedett. Az azóta eltelt időben Arsene Wengernek többször okozott gondot, kit állítson az első sorba.

Nos, olybá tűnik, hogy a németalföldi csillag a pontvadászat utolsó néhány összecsapására bekapcsolódhat a játékba. Ez a tény pedig felturbózhatja a bajnoki elsőségre törő londoniakat.

„Amikor azt mondtam, hogy még ebben a szezonban visszatérek, mindenki bolondnak tartott. Aztán tessék, mindez már nincs is olyan messze - kezdte az egyik holland tévéműsorban a labdarúgó. - Teljesen egészséges vagyok, az egyedüli probléma természetesen az, hogy erőnlétileg nem bírom úgy a terheléseket.”

„Néhány hete labdával edzek, eddig minden rendben halad. Nemsokára csatlakozhatok a kerethez, és bízom benne, hamarosan pályára is léphetek, sőt, akár a Bajnokok Ligájában is segítségére lehetek az Arsenalnak! Utána pedig az is eldől, mehetek-e a világbajnokságra.”

Van Persie eddig hét gólt rúgott a PL-ben, csakúgy, mint a West Ham ellen kiállított és egymeccses eltiltást kapott csapattárs, Thomas Vermaelen. Az Arsenal e pillanatban a második a bajnokságban, mindössze két pontra elmaradva a címvédő Manchester Unitedtől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Öt hónapra kidőlt Van Persie!
Borzasztó hírt közölt Niek van Dijk, bokaspecialista szombat délelőtt: az orvos bejelentette, súlyosabb a műtétre szoruló Robin van Persie állapota, mint először hitték. Az Arsenal hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu