Van der Vaart: Nem égtem be a Realnál

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 3. 10:45
Megszólalt az átigazolási piac utolsó óráiban a Real Madridot 11 millió euróért elhagyó és a Tottenham Hotspurhoz csatlakozó Rafael van der Vaart. A holland középpályás részletezte távozásának okait, hozzátette, nem érzi csalódásnak a spanyol fővárosban eltöltött két évet.


„Nem égtem be a Real Madridnál" – szögezte le a korábban az Ajaxban és a Hamburgban megfordult irányító a Daily Mailnek.

„Mindig igyekeztem legjobb teljesítményemet nyújtani a klubcsapatomban és a válogatottban. Immár a Tottenham labdarúgója vagyok és szeretném megmutatni, mire vagyok képes" – folytatta Van der Vaart.

„Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nincs helyem a kezdőben, tudtam, hogy mennem kell" – indokolta „last minute akcióját" a világbajnoki ezüstérmes, aki végül leszögezte:

„Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma megszokni az angol bajnokság stílusát" – utalt a spanyol bajnokságtól merőben eltérő szigetországi viszonyokra a holland.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Real 70 milliót bukott hollandjain!
Súlyos tízmilliókat bukott különösebb ok nélkül a Real Madrid az utóbbi években holland futballistáin. Miután kedden, az átigazolási piac zárónapján Rafael van der Vaart 11 millió euróért a Tottenham játékosa lett, Royston...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van der Vaart-Spurs: hivatalos!
Szerda délután döntöttek a Premier League illetékesei a nyár utolsó nagy átigazolásáról, arról, hogy a Real Madrid középpályása, Rafael Van der Vaart a Tottenhamhez kerülhet-e nyolcmillió fontért. Minden jó, ha a vége jó,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van der Vaart a Tottenhamé
Noha hivatalos megerősítés nincs, angol és spanyol médiumok egybehangzóan állítják: Rafael van der Vaart a Tottenham Hotspur játékosa. A középpályás percekkel a transzferablak hétórai zárása előtt hagyta el a Real Madridot a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu