Van der Vaart-Spurs: hivatalos!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 1. 16:04
Szerda délután döntöttek a Premier League illetékesei a nyár utolsó nagy átigazolásáról, arról, hogy a Real Madrid középpályása, Rafael Van der Vaart a Tottenhamhez kerülhet-e nyolcmillió fontért. Minden jó, ha a vége jó, ünnepelhetnek a Spurs szurkolói.


Az átigazolási őrületnek kedd este hét órakor lett vége Angliában, az utolsó percekben beérkezett dokumentumok feldolgozására már csak szerdán került sor Londonban, a Gloucester Palace-ben. A Tottenham illetékeseinek bőven maradt izgulnivalójuk, az utolsó órában zárták le Van der Vaart átigazolási ügyét, a határidőkkel még adódhatnak problémák. A Spurs bízik abban, hogy méltányosan járnak el a PL illetékesei.

Hasonló volt a helyzet tavaly az Arsenallal, Andrej Arsavin átigazolását csak egy nappal a határidő lejárta után érvényesítették.

Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere engedett betekintést a kulisszák mögé:

"Azt hittem, hogy a Bayern Münchenhez igazol 18 millió fontért, aztán este ötkor hívott fel az elnök, hogy lezuhant az ára nyolc millióra, tegyünk-e ajánlatot. Elégedett voltam a kerettel, de azt mondtam, egy ilyen klasszis ennyi pénzért megér egy próbát. Last minute-lehetőség volt, de nem vagyok biztos benne, hogy minden összejött határidőre."

A Spurs a horvát kapus Stipe Pletikosát is az utolsó pillanatban igazolta le kölcsönben a Szpartak Moszkvától.

A Premier League öt óra után adott ki hivatalos közleményt, hogy tiszta vízet öntsön a pohárba:

"A Premier League megerősíti, hogy Rafael van der Vaart játékjoga a Real Madridtól a Tottenham Hotspurhöz került. "

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu