Unalmas újpesti döntetlen a Paks ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 14. 20:53
Az előzetes ígéreteknek megfelelően az Újpest egy – Tisza Tiborral megerősített – rendkívül fiatal, míg a Paks egy amolyan vegyes csapattal lépett pályára a szerény érdeklődéssel kísért Ligakupa mérkőzésen. Mivel igazi veszélyt egyik csapat sem tudott teremteni az ellenfél kapuja előtt, nem meglepő a gól nélküli döntetlen.


 

 

 

LIGAKUPA, 2. FORDULÓ:
ÚJPEST FC - PAKSI FC 0-0 
Szusza Ferenc Stadion, 600 néző, vezette: Varga (Tóth, Demeter)
ÚJPEST: Kurucz – Privigyei, Dvorschák, Kiss, Hibó – Barczi (Gyürű, 71.), Remili (Tóth, 55.), Üveges, Lázár (Szekér, a 46.) – Szabó (Széki, 55.), Tisza (Wilson, a 46.). Vezetőedző: Szentes Lázár.
PAKS: Kovács – Vári, Salamon, Pandur, Csehi – Pap (Bohner, a 46.), Zováth (Szabó, a 46.), Tamási, Báló (Mészáros, 62.) – Buzás, Márkus. Vezetőedző: Gellei Imre.
Sárga lap: Szekér (56.)

 

 

Az első negyedóra paksi próbálkozásokat hozott, de nem túl vehemensen jött előre a vendéggárda, így csak néhány távoli lövést láthatott a gyér számú publikum. A vendégek valamilyen oknál fogva nem vitték végig a támadásaikat, 18-20 méterről ellövöldözték a labdákat, de Kurucz kapusnak nem sok gondot okoztak, mivel a kaput csak elvétve találták el.

 

A félidő legnagyobb helyzetét az újpestiek puskázták el, a 38. percben Szabó Bence, egy védővel a nyakán balról, 10 méterről lőtt a hosszú sarok felé, de fél métert tévedett. Nagyjából ennyi történt az első félidőben. A 0-0 híven tükrözte a 45 perc eseményeit.

 

 

A második játékrész eleje a cserékről szólt, s hogy valami történjék is, a játékvezető kiosztott egy sárga lapot. Néhány gyors hazai kontratámadásnak köszönhetően futballra emlékeztető pillanatokat is láthattunk, de felállt védelem ellen egyik csapat sem tudott helyzetet kialakítani.

 

 

Továbbra is a paksiak birtokolták többet a labdát, de a kapura nem voltak veszélyesek. Tipikus egygólos meccsnek tűnt a gyenge színvonalú összecsapás. Sajnos azonban ezen az estén a csapatok még azt az egy gólt sem tudták belőni. Az edzők talán láttak bíztató jeleket, a nézők viszont nem sokat...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu