U20-as döntetlen az angolok ellen

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 15. 20:19
A szeptember 24-én kezdődő egyiptomi labdarúgó világbajnokságra készülő U20-as válogatottunk kedden Székesfehérváron 1-1-es döntetlent játszott Anglia U23-as együttesével. A mieink gólját Szekeres Adrián szerezte a találkozó 23. percében.


Az első félidőben jobban, a másodikban kicsit fáradtan játszottak a magyarok a lelkes fehérvári közönség előtt. Gulácsi Péter szenzációsan védett a találkozón, többször mentett bravúrral.

Egervári Sándor a Gulácsi Péter - Simon Ádám, Szekeres Adrián, Debreceni András, Présinger Ádám - Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt (Kiss Máté, 78.), Dudás Ádám (Gosztonyi András, 61.), Varga Roland (Szabó János, 80.) - Futács Márkó, Simon András összeállításban szerepeltette az együttest.

A meccs egyetlen magyar gólja egy jobb oldali szögletet követő fejes után született, igaz, Szekeres bólintását az ellenfél kapusa paskolta saját gólvonalán túlra. Az ellenfél még az első félidőben egyenlített, Briscoe 16 méterről, kissé balról fantasztikusan tekert a magyar kapu bal felső sarkába.

A látottak alapján megérdemelt döntetlen született, több jó, biztató egyéni teljesítmény mellett. 

A világbajnokság előtt sor kerül még egy összetartásra, játékosaink 20-23. között szintén az MLSZ telki edzőcentrumában készülnek, 23-án utaznak el Egyiptomba, ahol a csoportmeccsek során 27-én Honduras, 30-án Dél-Afrika, majd október 3-án az Egyesült Arab Emirátusok ellen lépnek pályára.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu