Torres: Ha nem igazolunk, én megyek

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 13. 15:11
Fernando Torres figyelmezteti a Liverpoolt: amennyiben a klub nem erősíti meg a nyáron jelentősen a csapat keretét, ő bizony távozik. A csatár komolyan aggódik a Vörösök jövője miatt.


 

Amit a Liverpool nyújt az idényben, az gyalázat: a bajnokságban csupán a negyedik helyért küzd, a BL-ből már az ősszel kipottyant, az FA-kupából a Reading verte ki, míg az Európa-ligában a Lille jelentheti a végállomást. Fernando Torresnek elege van.

„Ha ez így megy tovább, elgondolkodom a jövőmről – fakadt ki a támadó a The Sunnak. – Ha nem erősítünk, jövőre sem lesz jobb szezonunk, de a csapat és én sem a negyedik helyet akarom megcélozni.”

A spanyol gólvágó elmondta, öt-hat meghatározó játékost kellene igazolniuk, hogy versenyképes keretük legyen, ám ha ez nem történik meg, továbbra sem tudnak konkurálni a topcsapatokkal – amelyek körébe a Liverpool is tartozott még nem olyan régen.

Torres azért hozzátette, boldognak érzi magát a Mersey partján, és hatalmas örömmel tölti el, mennyire szívükbe zárták a Vörösök drukkerei.

A lényeg azonban a trófea, amiből klubszinten túl sokat még nem gyűjtött be: össz-vissz egy másodosztályú bajnoki címet még az Atlético Madriddal. És azt sem ma: 2002-ben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu