Theo Walcott hosszabbított az Arsenallal

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 8. 10:47
Az Arsenal angol válogatott jobbszélsője, Theo Walcott hosszú távú szerződést kötött a londoni labdarúgóklubbal - jelentette be az Ágyúsok hivatalos honlapja. Sajtóhírek szerint négy évig marad az Emiratesben az ifjú sztár.


Mindkét fél legnagyobb örömére szerződést hosszabbított Theo Walcott, az Arsenal és az angol nemzeti csapat jövőjének egyik záloga.

"Rendkívül intelligens játékos, ügyesen bánik a labdával és eszméletlenül gyors. Nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben. Még csak húsz éves, elképesztő potenciál rejlik ebben a srácban. Csak így tovább!" - intézett több mint bíztató szavakat a menedzser Arsene Wenger az ifjonc felé.

Walcott a Southamptontól érkezett a fővárosba 2006 januárjában, azóta 103-szor láthattuk az idei BL-elődöntps együttes kezdőcsapatában, 14-szer hálálta meg góllal a bizalmat. Az idei szezonban 25-ször lépett pályára, úgy hogy, hogy sokszor hosszú hetekig kellemetlen sérülések hátráltatták. A válogatottban hat meccsen három gólt szerzett, mindhármat a Horvátország elleni idegenbeli találkozón, mesterhármasának az egész világ a csodájára járt.

Walcottot az olasz sajtó az elmúlt hetekben a Juventusszal is szóba hozta, a híresztelések azonban alaptalannak bizonyultak.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu