Tévez-ügy: a Corinthians emelte a tétet

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 17. 12:44
Miközben Carlos Tévez valószínűleg még mindig javában szombat éjjel kihagyott, Argentína Copa Américáról való kiesését jelentő büntetőjét siratja, a háttérben javában zajlik a csatár átigazolási ügye. Képviselője érdekes infóval szolgált.


A Corinthians állítólag újra bejelentkezett a támadóért, akiért a hírek szerint az első körben 35 millió fontot adott volna. A gyárvárosiak válasza akkor az volt, 50 milliót akarnak a köztudottan távozásra vágyó futballistáért.

Tévez ügynöke, Kia Joorabchian szombaton a BBC Sportnak elárulta, a brazil egyesület visszatért és javított csomagot rakott le az angolok asztalára: „Úgy tudom, új ajánlat érkezett, de csak pénteken, így még van bőven miről tárgyalni."

Az összeg értesülések szerint 39 millió font, tehát jóval elmarad attól, amit a City szeretne házi gólkirályáért látni. A támadó 2004 és 2006 között már szerepelt a Corinthiansban, amikor 31 gólt lőtt, és a brazil bajnokság legjobbjának választották 2005-ben.

Maga Roberto Mancini is elismerte, le kell ülnie tárgyalni Tévezzel a Copa América után, ha pedig sikerülne nyélba ütni az üzletet, akkor a klub minden valószínűséggel a játékos Atlético Madridtól távozni akaró honfitársára, Sergio Agüeróra vetné ki hálóját.


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu