Tévez nyaral, a Real vinné, Maradona nem

Létrehozva: 2011. október 10. 10:01
Zajlik az élet Carlos Tévez körül, a csatár jelenleg hazájában, Argentínában élvezi az életet, eközben a szigetországi sajtó a Real Madrid nevét emlegeti hétfőn reggel, Diego Maradona pedig kizárta, hogy csatlakozna hozzá a Közel-Keleten.


Miközben citys társai a keddi válogatott forduló után visszatérnek az elmúlt napokban hűvösre fordult észak-angol őszbe, addig a botrányhős szikrázó napsütésben a golfozásnak hódol.

A gyárvárosiak által a müncheni játékot megtagadó akciója miatt két hétre eltiltott Tévez feleségével, Vanesszával - a fotók tanúsága szerint - jobban élvezi az életet, mint valaha a Buenos Aires szomszédságában található Mar del Plata üdülőkörzetében. 

Eközben a The Mirror arról cikkezik, hogy Emmanuel Adebayor után újabb kegyvesztett City-játékosnak kínálna kiutat a Real Madrid. A lap szerint a 35 millió fontos vételár lehet az egyik akadály, a másik pedig a 250 ezer fontos heti gázsija, amely 50-nel több, mint a királyiaknál legjobban kereső Cristiano Ronaldo fizetése.

Egyelőre az Anzsit és a Paris Saint-Germain tartják a legesélyesebb befutónak, a sorból viszont biztosan kivehetjük az Al-Vaszlt, amely a vezetőedző, Diego Maradona személye miatt röppent fel a médiában, mint váratlan megoldási lehetőség.

„Tévez őrületesen nagy kiadás lenne számunkra, túl sokba kerülne, jelenleg nagyjából pénzügyi elvárásainak öt százalékát teszi ki teljes költségvetésünk" – mondta a korábbi szövetségi kapitány, aki máris magyarázkodásra és bocsánatkérésre kényszerült az Emirátusokban, miután fiai 5-0-s vereséget szenvedtek az Etisalat-kupán Dubajban.

A héten dönt a Manchester City, milyen következményei lesznek a játékot a Bayern ellen megtagadó támadó tettének.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu