Tévez megállapodott a Milannal

Létrehozva: 2012. január 7. 17:12
Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője bejelentette: megállapodtak Carlos Tévezzel, már csak a Manchester City igenjére várnak. Az argentin csatárt csak kölcsönvennék, opciós joggal. Alexandre Pato távozását cáfolják a San Siróban.


 

Lassan a célegyenesbe fordul Tévez sagája, legalábbis erre enged következtetni a Milan ügyvezetőjének nyilatkozata, amelyet szombat délután a Sky Sport 24 tv-csatornának tett.

„Megegyeztünk a játékossal. A Manchester Cityvel jelenleg is tárgyalunk, várjuk a választ a kölcsönajánlatunkra, amely opciót tartalmaz a végleges vásárlásra.”

Az égszínkékek ugyanakkor többször leszögezték, egyszer s mindenkorra megszabadulnának a korábbi csapatkapitánytól, így kérdéses, hogy igent mondanak-e.

A Bajnokok Ligájában mindenesetre nem számíthatnának Tévezre a vörös-feketék, lévén pályára lépett a Napoli elleni csoportmérkőzésen, még ha csak tíz perc játéklehetőséghez is jutott.

Alexandre Pato eközben távozni készül Milánóból – vagy mégsem? Adriano Galliani légből kapottnak nevezi az erről szóló információkat.

„Nem tárgyalunk Pato eladásáról” – mondta tömören a sportvezető, aki hallani sem akar arról, hogy a brazil támadó búcsút intsen a Rossoneriknek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu