Te tudtad, hogy anyád szarnak szült?

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 17. 17:59
„Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában? Kilenc hónapig!”


Ennek már sosem lesz vége. A Steaua Bucuresti - írjuk inkább így, steaua bucuresti - román szimpatizánsai ismét kitettek magukért. A fenti nagyon rossz, mondhatni gusztustalan és felháborító „viccel” a szerda esti, Újpest elleni Európa-liga meccs második félidejében, közvetlenül az első góljukat követően lepték meg a magyar drukkereket.

Most mondja meg valaki, amikor Budapesten a román nemzeti együttes augusztusban Marian Cozma emlékére barátságos mérkőzést játszik legjobbjainkkal a béke és a szeretet jegyében, vagy amikor olimpikonjaink Tusnádfürdőn tartózkodnak, miért kell ilyen ocsmánysággal nemzetközi viszályt szítani?

Márpedig a „derék” román szurkolók egy része ismét bebizonyította, ők már nem változnak. Hiszen jóérzésű emberek ilyet nem találnak ki.

2009. július 16-án a bukaresti kemény mag tagjai bizonyára megveregették egymás vállát: „Öööö, jó vót, jó odaba**tunk azoknak a majom magyaroknak. Höhöhö. És látod, még hejesen is írtuk le a szitkokat...”

Nem is tudom. Sírjak vagy zokogjak? De talán mégsem teszem meg egyiket sem. Inkább dühös, megbántott és szomorú vagyok. Mi magyarok nem vagyunk állatok.

Felül lehet emelkedni a sértettségen, a tüskék viszont bennünk maradnak. Ugyanakkor még mindig tartom, a bosszú bosszút szülhet. Ezért az ostobaságot nem szabad követni, meg egyébként is: sose azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja...

Ám mégis. Dühös, megbántott és szomorú vagyok. No, és tehetetlen. Mert míg egy nappal korábban a ferencvárosi huligánok bontották a rendet, a Magyar Labdarúgó-szövetség azonnali fegyelmi eljárást kezdeményezett - teszem rögtön hozzá, jogosan -, a német sajtó meg Európa-méretű botrányról cikkezett, addig most csend van. Néma csend.

Az újpesti szurkolók mentek volna - a románok is elindultak -, de aztán a csendőrség profi módon megálljt parancsolt a táboroknak. A botrány elmaradt. Mint ahogy egyes hírekkel ellentétben az odaúton sem volt semmiféle balhé. A hangulatkeltés feleslegesnek bizonyult, a helyi rendfenntartók határtól határig kísérték a drukkereket, esély sem lett volna a hőzöngésre.

Mindezt a fanatikusok között utazó és a helyszínről tudósító kollégák is megerősítették. Ennyi.

Kabát Péter csak annyit fűzött a történtekhez, hogy bár látta a feliratot, a találkozó hevében végig sem tudta olvasni azt. „Szerencsére nem láttam teljesen a kiírást. Jobb is így. Sajnos, ez nem minket, magyarokat minősít - tette hozzá az újpesti csatár.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu