Szétverték a Haladás klubházát!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 1. 22:03
A labdarúgó NB I 13. fordulója nem csupán a ferencvárosiaknak volt szerencsétlen, a IX. kerületben történtek után vasárnapra virradóra Szombathelyen is elszabadult a pokol. A Zalaegerszegtől 3-0-s vereséget szenvedett vasi együttes székházát ugyanis csúnyán megrongálták.


Ismeretlen tettesek vasárnapra virradóra paddal és kukákkal törték be a szombathelyi irodaház ajtajait - számol be a nem mindennapi esetről a haladasfc.hu. A Haladás munkatársai vasárnap reggel vették észre, mi történt.

„Az éj leple alatt (este 10 óráig volt portaszolgálat) vandálok jártak az irodánál – tájékoztatott Kovács László, a Haladás VSE ügyvezetője.

A főbejáratot két, a büféből elvitt paddal zúzták össze, míg a hátsó bejáratot két szemetesedénnyel verték be.

„Értetlenül állunk a történtek előtt, az irodaházban a HVSE szakosztályainak öltözői, irodái vannak. Az emeleten használnak két irodát a focisták – folytatta Kovács László. Az ügyben egyébként feljelentést tettünk a rendőrségen.”

A honlap hozzáteszi, hogy nagyon remélik, a vandalizmusnak a szombati, Zalaegerszeg elleni vereséget követő elkeseredettséghez semmi köze sincs.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu