Suárez 88 millióért a Barcelonáé?!

Létrehozva: 2014. július 10. 12:00
Napokon, akár órákon belül megérkezhet a bejelentés Luís Suárez ügyében, akiről a Goal.com szerint szerdán éjjel megállapodott egymással a Barcelona és a Liverpool labdarúgócsapata.


A szakportál értesülése szerint a katalánok nem kevesebb mint 88 millió eurót fizetnek a Vörösöknek, azaz éppen azt a kivásárlási összeget, amelyet klubja tavaly decemberben beleillesztett a játékos szerződésébe.

A spanyol ezüstérmes úgy hírlik, hogy játékos nélkül, tisztán pénzzel egyenlíti ki a csekket, és Suárez hazájában, Uruguayban átesik az orvosi vizsgálaton. Itt tartózkodik ugyanis ominózus harapós incidense óta.

A bejelentésre éppen ezért nem kell sokat várni, a héten, de akár már csütörtökön sor kerülhet rá.

Jelen állás szerint Suárez négy hónapos eltiltását tölti, amely október 26-ig szól Giorgio Chiellini megharapásáért, ám mindez mit sem befolyásolja minden idők harmadik legnagyobb átigazolásának létrejöttét.

A Barcelona Alexis Sánchez és Cesc Fabregas eladásából finanszíroz, míg a Liverpool kisebb ügyleteket bonyolíthat le, így Lazar Markovics (Benfica, szélső), Divock Origi (Lille, csatár) és Dejan Lovren (Southampton, védő) jöhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Női labdarúgócsapat támogatót keres!
Fontos Önnek a sport? Szereti a futballt? Na és a hölgyeket? Ha igen, és úgy gondolja, hogy egy valóban nőies csapat megérdemli, hogy küzdjön a pályán; támogassa csapatunkat, a Pinkbullt!...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu