Női labdarúgócsapat támogatót keres!

Létrehozva: 2014. július 10. 11:08
Fontos Önnek a sport? Szereti a futballt? Na és a hölgyeket? Ha igen, és úgy gondolja, hogy egy valóban nőies csapat megérdemli, hogy küzdjön a pályán; támogassa csapatunkat, a Pinkbullt!


A csapatról:

A Pinkbull női labdarúgócsapat 2011 novemberében máig összetartó baráti társaságként alakult, eddig kispályás bajnokságokban, illetve kupákon, tornákon indultunk. 2014 májusában csatlakoztunk a Zuglói Kinizsi Sport Egyesülethez, ahol külön női futballszakosztályként működünk. Jelenleg Budapesten, a XIV. kerületben zajlanak edzéseink. A csapat honlapja az alábbi linken érhető el, Facebook-oldalunkat pedig itt találják meg! Csatlakozzon!

Csapatkapitány: Ótott-Janek Fanni

Jelenlegi keret: Ádám Anna Villő, Bende Zsuzsanna, Gáti Nóra, Gila Natália, Jakab Ágnes, Nagy Brigitta, Oláh Eszter, Ótott-Janek Fanni, Philipp Helga, Szilágyi Zsófia, Szőke Zsuzsanna, Tóth Gréta, Tóth Nikolett, Tóth Orsolya, Török Klaudia, Varga Edit, Holod Jana.

Edző: Horváth Tamás

Támogatót keresünk:

Célunk, hogy szeptembertől részt vegyünk a Pest megyei női 3/4 pályás bajnokságban. A nevezési költségek azonban meghaladják anyagi lehetőségeinket, így ennek finanszírozásához keresünk támogatókat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségen keresztül részletes tájékoztatással szolgálunk!

Elérhetőség:

Ótott-Janek Fanni ([email protected] vagy +36 30 320 8188)

Játékosokat is keresünk:

Játékosokat keres a Pinkbull labdarúgócsapat
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu