Sol Campbell kezdhet a United ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 28. 18:03
Thomas Vermaelen valószínűsíthetően nem tudja vállalni a játékot a vasárnapi Manchester United elleni bajnoki rangadón, a helyén Sol Campbell kezdhet az Arsenal védelmének közepén.


 


Vermaelent szerda este az Aston Villa ellen már az első félidőben le kellett cserélni, és bár egy ideig az sem volt elképzelhetetlen, hogy eltört a lába, Arsene Wenger szerint nincs ekkora baj.

„A röntgenvizsgálatok kimutatták, nem annyira komoly a sérülés, mint először hittük, de a Manchester United ellen valószínűleg le kell mondanunk róla” – mondta az Ágyúsok menedzsere.

A belga hátvéd helyére az Aston Villa ellen Sol Campbell szállt be csereként, és állta becsülettel a sarat – vasárnap alighanem egészmeccses megbízatást kell teljesítenie.

 

3D-ben a rangadó!
Három dimenzióban is közvetíteni majd a Sky televíziós csatorna az Arsenal-Manchester United találkozót. A speciális adás mindössze kilenc kocsmában lesz elérhető Nagy-Britanniában, de hogy pontosan hol, azt még nem hozták nyilvánosságra. Ez lesz a világon az első 3D-ben közvetített sportesemény.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu