"Sértő 25 milliót ajánlani Rooney-ért!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 9. 16:15
Bryan Robson, a Manchester United legendás csapatkapitánya szerint 25 millió fontot ajánlani egy olyan ikonikus játékosért, mint Wayne Rooney, egyszerűen sértés. A Chelsea pedig pont ennyit kínált legutóbb, mikor a világ futballpiacán korántsem világklasszis játékosok esetében is hasonló nagyságú összegek röpködnek a levegőben.


 

Wayne Rooney talán már maga sem tudja, hogyan áll a szénája az Old Traffordon, ahol többen megharagudtak rá, mert ilyen tiszteletlenül viselkedik klubjával, a Manchester Uniteddel, amely egyébként nem is akarja elengedni az angol válogatott csatárt.

A másik ok az lehet, hogy érdemi ajánlatot még nem is kapott érte a klubja, hiszen a Chelsea bármennyire is el karja vinni, eddig csak egy 25 millió fontos ajánlatot tett érte, ami Bryan Robson United-legenda szerint még csak korrekt összegnek sem nevezhető.

"Komolyan mondom, megnevetett az a dolog, hogy 25 millió ajánlottak érte, és esetleg 30 millióig felmennek - mondta megrökönyödve Robson, aki ma a MU nagykövete a világban. - Ez komoly? Wayne Rooney-ért? Egy 27 éves srácért, aki a világ hat legjobb csatára között van? És a United mégis kivel helyettesíthetné ennyi pénzből? El vagyok képedve, ez szerintem a játékosra nézve sértés."

A csapat Javier Hernandezből, Danny Welbeckből, Sindzsi Kagavából, Wilfried Zahából és a gólkirály Robin van Persie-ből álló támadószekciójának Wayne Rooney kulcsfigurája, aki, mivel sokoldalú játékos, óriási szabadságot ad a csapatösszeállításnál David Moyes menedzsernek. Ilyen játékost nem lehet 30 millióból pótolni, pédául Cesc Fabregast sem sikerült megvenni a Barcelonától 40 millióért.

Robsont őszintén érdekli, hogy gondolja ezt a Chelsea egy olyan piacon, ahol Gareth Bale esetében 100 milliós összegről beszélnek, de például Luis Suáreztől sem hajlandó megválni a Liverpool 50 millió font alatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney a tartalékcsapatba rakatta magát
Wayne Rooney, a Manchester United csatára annyira szeretne eligazolni az Old Traffordról, hogy csütörtökön reggel kérvényezte, hogy a tartalékcsapatban edzhessen. Óhaja parancs, velük tréningezett....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb ajánlat Rooneyért: visszautasítva
A Chelsea újabb, 25 millió fontos ajánlatot tett Wayne Rooneyért, a Manchester United azonban csípőből visszautasította azt. Az Elefántbébi rövidesen átigazolási kérelmet adhat be. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu