Ronaldóra vár a Real Madrid!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 26. 15:11
Szokták mondani, a halál és az adó, ami biztos. Cristiano Ronaldo visszatérése nem ennyire tuti, de a Real Madrid középpályása azt ígérte, hogy a november 3-i, Milan elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmeccsen újra láthatják őt a szurkolók. A középpályás a három és fél héttel ezelőtti Marseille-meccsen szenvedett bokasérülést, az azóta eltelt négy találkozón nem állhatott a királyiak rendelkezésére. Bár úgy volt, már a Gijón ellen pályára lép, az orvosi jelentés és az edzői szigor elsöpörte a játékos akaratát. A comeback elmaradt, de már tényleg nem sokáig várat magára.


„Mégegyszer hangsúlyozom, már nem fáj a bokám, ezért szeretnék ott lenni a San Siróban - mondta CR9, aki ezúttal nem a Marcának, hanem az AS-nek nyílt meg. - Talán mondani sem kell, milyen fontos meccs lesz az a számunkra, ezért segíteni akarok a csapattársaimnak.”

„Mihamarabb ott akarok lenni köztük, de be kell valljam, nem szeretnék kockáztatni. Ha a dokik nem engednek, pihenek. Csak abban az esetben térek vissza, ha százszázalékig egészséges leszek.”

Hírek szerint közeleg az idő, jövő kedden, a Milan ellen újra magára húzhatja a fehér mezt CR9. Amúgy ráférne a csapatra a portugál reaktiválása, mert amióta sérült, nem nagyon megy a királyiaknak.

A Gijón ellen kiábrándító 0-0, a Milannal és a Sevillával szemben vereség - összegezve: sztárja nélkül egyetlen győzelem jött össze Manuel Pellegrini edzőnek, az is nyögve-nyelve a Valladolid vendéglátójaként... 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu