Robinho leigazolása új dimenziót nyithat

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 2. 14:49
Mark Hughes, a Manchester City walesi menedzsere széles mosollyal az arcán üdvözölte a klubnál zajló eseményeket. A 44 éves szakember szerint az új arab tulajdonosok pénze és a brazil Robinho leigazolása új távlatokat nyithat a manchesteri egyesület életében.


 

 

Közismert, hogy a City a tegnap éjfélkor lezárult átigazolási időszak vége előtt nem sokkal angol csúcsért, megközelítőleg 32,5 millió fontért megvásárolta a Real Madrid brazil labdazsonglőrét, Robinhót.

 

Az igazolás nem kis meglepetést okozott futballberkekben, hiszen a dél-amerikai játékosért már hetek óta kuncsorgott a „királyi” együttesnél a Chelsea. A hatalmas összeg kifizetése mögött természetesen a világoskék-fehérek új tulajdonosi köre, az arab Abu Dhabi United Group for Development and Investment cégcsoport áll, amely vasárnap vásárolta meg a klubot az addigi thaiföldi tulajdonostól, Takszin Sinavatrától.

 

Mark Hughes, a csapat walesi menedzsere üdvözölte az abu-dzabi vállalat tőkeinjekcióját, melynek köszönhetően a Manchester City új szintre emelkedhet a világ futballjában, míg Robinho érkezéséről az a véleménye, hogy egyértelműen pozitív hatással lehet a játékosaira.

 

„A brazil futballista minőségi javulást hoz a csapatnak – nyilatkozta a szakember. – Ha egy Robinho-képességű játékost tudsz az együttesedhez igazolni, az az egész gárdának azonnali felpezsdülést jelent.”

 

„Attól függetlenül, hogy rögtön játszik-e vagy sem, jelenléte azonnal érezteti pozitív hatását a többi labdarúgó formáján is. Éppen ezért azt mondom, jelenleg mindenki számára fantasztikus érzés a Manchester Cityhez tartozni.”

 

„Ez az igazolás egyébként hűen tükrözi a klub szándékait – folytatta Hughes. – Sok-sok köszönettel tartozunk ezért Sinavatra úrnak, aki az egyesülethez csábította az arab cégcsoportot és ezzel hozzájárult Robinho megszerzéséhez. Az Abu-dzabi vállalat szeretne valamit prezentálni a manchesteri embereknek, és ehhez minden forrásuk meg is van.”

 

 

 

„Ha valóban oda akarunk érni arra a helyre, amit kitűztünk célul magunk elé, akkor fel kell vennünk a versenyt a legnagyobb klubokkal is. Ehhez azonban világklasszis futballistákat kell csapatunkhoz vonzanunk, s ez most már elkezdődött. Robinho kivételes tehetség, ellenfeleink, bizton állíthatom, tartani fognak tőle.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu