Robinho az utolsó meccsére készül

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 23. 10:45
Angol lapértesülések szerint vasárnap játssza utolsó mérkőzését Robinho a Manchester City színeiben. A Scunthorpe elleni FA-kupa mérkőzés tehát a brazil hattyúdala is lehet egyben. A 2008-ban 32,5 millió fontért igazolt játékosért egyelőre a Barcelona és a Santos „verekszik", ám nincs kizárva, hogy más klubok is beszállnak a fifikás támadóért folytatott versenybe.


Valószínűleg nem ilyen születésnapi ajándékról álmodozott Robinho, aki hétfőn lesz 26 éves. A dél-amerikai játékos ugyanis egy könnyed mérkőzésen, gólokkal búcsúzhat el a manchesteri szurkolóktól, akik egyre inkább kint látnák őt a csapatból.

A Scunthorpe elleni FA-kupa meccs azonban nem sorolható a nagy derbik közé. Főként egy olyan klasszis érezheti ezt igazán degradáló búcsúnak, aki korábban főszereplője lehetett a világ egyik legnagyobb rangadójának, a Real Madrid-Barcelonának. Robinhónak viszont meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy az alacsonyabban rangsorolt ellenféllel szemben kell elköszönnie. 

A Sun értesülései szerint már nincs maradása Manchesterben. Az új menedzser, Roberto Mancini sem számol vele hosszabb távon. 

Az angol rekordösszegért igazolt cselgép nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az elmúlt idényben 15 gólra volt képes, ám tőle ennél több kell. A Barcelona régóta fűzi őt, hogy térjen vissza az Ibériai-félszigetre, míg a Santos szintén akcióba lendült, hogy hazacsábítsa korábbi sztárját. Egyelőre csak egy dolog tűnik biztosnak, a távozás. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu