Robinho a Milané, Borriello a Romáé!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 31. 17:51
Négyéves szerződést írt alá az AC Milan labdarúgóklubnál a Manchester City és a brazil válogatott 26 éves csatárklasszisa, Robinho. Marco Borriello csinált neki helyet a csapatban, az olasz válogatott csatár átteszi székhelyét a fővárosba, az AS Roma játékosa lesz!


12:30. Robinho kevéssel negyed egy után landolt Malpensában, azzal a repülőgéppel, amelyet a Milan küldött érte Manchesterbe. Sorsa Marco Borriellón is múlik, csak akkor igazolják le a piros-feketék, ha az olasz válogatott csatár új klubot választ magának. Ezekben a pillanatokban is harcol Borriellóért a Juve és a Roma. A torinóiak a Milannal már megegyeztek, fél millió euró választja el őket a támadótól.

13:00. "Boldog vagyok, egy nagyszerű csapatot választottam. A scudettót akarom a Milannal!" - nyilatkozta Robinho olasz újságírók gyűrűjében, útban az orvosi vizsgálat felé.

13:35. Van még egy kis bökkenő, Borriello ugyanis úgy van vele, ha távoznia kell, akkor végleg távozik, kölcsönszerződésről szó sem lehet, márpedig a Juve azt ajánlott neki. Most ezt a követ kellene elgörgetni a Robinho-transzfer útjából.

14:30. A Juventus kifarolt!!! Nem lesz a Zebráké Borriello. A Roma viszont szívesen lenne a futballista új munkaadója, forró drót létesült Adriano Galliani és Rosella Sensi között.

16:30. Robinho sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton, jelenleg a Milan főhadiszállásán várakozik.

17:00. Borriello minden valószínűség szerint a Romáé lesz. Az Unicredit bank zöld utat adott leigazolásához, 13 millió eurót szán a transzferre az AS Roma.

17:50. Elhagyta a Milan székházát Robinho, aláírta szerződését, a szurkolóknak azt üzente: "a Milané vagyok!"

17:51. Ebben a percben HIVATALOS: ROBINHO A MILANÉ! Ott a kommuniké a Milan honlapján.

18:04. Hivatalos: Marco Borriello a Roma játékosa!

18:45. Ismeretesek Borriello átigazolásának pénzügyi részletei, sajtóhírek szerint kétmillió euróért kölcsönbe, tehát kölcsönbe érkezik, opciós joggal. 13 millió euróért vehetik meg végleg a Bordósárgák.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu