Reszkess Oroszország: Ballack visszatér!

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 11. 11:36
A korábbi viták ellenére mégis Michael Ballack vezeti ki a német nemzeti tizenegyet az oroszok elleni labdarúgó vb-selejtező mérkőzésen, Dortmundban.


Bár az elmúlt időkben voltak nézeteltérések Oliver Bierhoff – a németek menedzsere – és Michael Ballack, a csapat kapitánya között, úgy néz ki, az összhang újra teret nyert az oroszok elleni csoportrangadón.

Ballack egy súlyos lábsérülés miatt kénytelen volt az elmúlt egy hónapot kihagyni, így lemaradt a 6-0-ás kiütéses győzelemről a liechtensteini válogatott ellen. Ugyanakkor az ő hiánya meghatározó volt a finnek elleni meccsen, ahol a német csapat egy soványka 3-3-ra volt képes.

„Soha nem éreztem, hogy bármiféle konfliktus lenne az együttesen belül - fogalmazott a Chelsea középpályása. - Mindannyian tudjuk a feladatunkat: ki kell jutnunk a két év múlva rendezendő világbajnokságra.”

Joachim Low, a németek szövetségi kapitánya új magasságokba kíván törni együttesével, melyet Ballack teljes mellszélességgel támogat.

„Az, hogy a kapitány nyomást helyez az állandó kezdők vállára, jót tesz a csapatnak, mivel amellett, hogy motiválja a gárdát, a fiataloknak is teret adhat” - tette hozzá a válogatott kapitánya.

Az oroszok sem szó nélkül készülnek a mérkőzésre. Az orosz futball igazi nagyhatalom lett a elmúlt időkben – köszönhetően a legutóbbi Eb-nek. A vendégek további esélyeit erősítheti, hogy a németek első számú kapusa, Robert Enke kéztörést szenvedett.

A mérkőzést szombat este játsszák, amelyet holnapunkon élőben követhetnek.

 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki nyeri a 2010-es labdarúgó-világbajnokságot?
Hollandia 29.4%
 
Spanyolország 70.6%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu