Paris Hiltonnal kavart C. Ronaldo!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 11. 20:24
Cristiano Ronaldo Los Angelesben ünnepelte meg 80 millió fontos, Manchesterből Madridba történő átigazolását. A szerdai kiruccanás vége az lett, hogy egy helyi klubban összefutott Paris Hiltonnal, majd együtt töltötték az este hátralévő részét.


A hotellánc dúsgazdag örököse kivetette hálóját a mai modern labdarúgás egyik legnagyobb szupersztárjára, Cristiano Ronaldóra. A szőke hercegnő szerda este együtt bulizott a futballistával egy Los Angeles-i bárban, a My House-ban, ahol a jelenlévők beszámolói szerint igencsak jól érezték egymást.

A párocska kétórányi bájcsevejt követően szétvált, de a „szakítás” csak addig tartott, míg mindketten Paris testvéréhez, Nicky Hilton házához értek. Innen hajnali ötkor távozott Ronaldo egy taxival...

A többit mindenki gondolja hozzá. Mi több, Paris kisasszony nemrégiben szakított barátjával, a valóságshow-sztár Doug Reinharddal, így szingliként, teljesen büntetlenül vethette magát a portugál játékos karjaiba.

A hír arról nem szól, hogy egygólos „meccset” játszottak a felek, avagy több találat is született a minden bizonnyal izgalmas találkozón...

Egy kis nyári fürdőzés Cristiano Ronaldo-módra  

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu