Nyakon vágja az UEFA a Chelsea-t!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 22. 17:09
Nincs kegyelem! Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Fegyelmi Bizottsága várhatóan igen súlyos büntetést szab majd ki a Bajnokok Ligájából a Barcelona ellen kiesett Chelsea-re. A csapat mellett annak két önmagáról teljesen megfeledkezett játékosát, Didier Drogbát és Jose Bosingwát is felelősségre vonják a norvég Tom Henning Övrebö sporttárs elleni támadás miatt.


Május 6-án a 93. percben Iniesta kiegyenlített a Stamford Bridge-en, ezzel pedig a Chelsea kiesett a Barcelona elleni BL-elődöntőben. A lefújás pillanataiban aztán elszabadult a pokol, és több hazai játékos, köztük Didier Drogba és Jose Bosingwa is nekiesett a játékvezetőnek.

 

Az UEFA erre fel döntött, hogy cselekedni fog. A Fegyelmi Bizottság a június 17-i konferenciáján vitatja meg az esetet, illetve a két renitens, futballistához méltatlanul viselkedő játékos sorsát. A hivatalos közleményből kiderül, természetesen a Chelsea sem úszhatja meg szárazon. A klubon az agresszív labdarúgókat és a dobáló szurkolókat kérik majd számon.

 

Az üggyel azért várnak, mert megtehetik. A londoniak ebben a szezonban már nem játszanak nemzetközi kupamérkőzést, így az esetleges ítélet úgyis csak a következő idényre válna jogerőssé. 

 

A Chelsea ezidáig nem reagált az UEFA lépésére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu