Négy új játékost vesz a Pool januárban

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 9. 11:26
Bennfentes információk láttak napvilágot a Liverpool téli átigazolási terveiről egy dán portálon, ahol az egyesület egyik játékosmegfigyelője beszélt nyíltan a jövőbeli tervekről. Jakob Friis-Hansent hazájában látták a napokban, ám hamar tagadta, hogy Dániából szeretnének erősíteni a Vörösök, sokkal inkább az első csapatban azonnal bevethető, valamelyik európai topligában szereplő futballistát vásárolnának, mégpedig mindjárt négyet.


Nyilvánvaló, hogy a Mersey-partiak katasztrofális szezonrajtját követően a bajnoki cím, sőt talán a dobogó is hiú ábránd lenne, sokkal inkább reális az európai kupaszereplésre jogosító helyek egyikének megszerzése.

Bár a Liverpool tizennyolcadik a tabellán, mindössze öt pont választja el a negyedik Arsenaltól, ugyanakkor a mutatott játék képe egyelőre nem sok jóval kecsegtet. Ennek tudatában nem meglepő a játékosmegfigyelő friss nyilatkozata.

„A gyenge rajt után sürgősen eredményeket kell elérni, ezért a legfontosabb feladat, hogy a téli átigazolási piacon négy meghatározó játékkosal erősítsük meg a keretet, olyan futballistákkal, akik egyből a kezdőbe kerülhetnek" – jelentette ki Friis-Hansen.

„Remélhetőleg Roy Hodgson számára előteremtik a szükséges anyagi hátteret az erősítések pénzeléséhez. Ami engem illet, Olasz-, Német- és Franciaországban, Hollandiában és Belgiumban dolgozom majd, de Spanyolországban is kutatok kizárólag az első csapatban helyét megálló játékosok után" – tette hozzá a szakember.

„Annak ellenére, hogy a klub anyagi helyzetét bizonytalanság övezi, a legdrágább, legjobb labdarúgókat szeretném a csapathoz csábítani, majd meglátjuk" – zárta mondandóját a dán játékosmegfigyelő.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu