„Ne bántsátok a Serie A-t!”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 11. 21:23
Adriano Galliani egy emberként védte meg az olasz élvonalbeli futballbajnokságot, miután a Milan szerdán kiesett a Bajnokok Ligájából. A piros-feketék alelnöke szerint csak a pozitív dolgokra kell koncentrálnia a Serie A jelenlegi listavezetőjének.


"Csupán egy gólnyira voltunk a továbbjutás lehetőségétől, ezt kell kihangsúlyozni, nem azt, hogy az olasz foci rossz - nyilatkozta Galliani a Tottenham elleni BL-kiesést követően. - Egyszer a gólvonalról kellett az ellenfélnek felszabadítania, annyira közel voltunk ahhoz az egy találathoz. Mi irányítottunk, többet is birtokoltuk a labdát. Nem is nagyon lőttek a kapunkra. Nincs okom leszidni a fiúkat, de arra sem látok semmiféle indokot, hogy az olasz futballt, a Serie A-t szapuljam, vagy más szidja!"

A klubvezető szerint öt centiméter miatt (Gallas szabadított fel a gólvonalról) nem lehet egy bajnokságot, egy nemzet futballját megítélni.

"El kell fogadni a kiesést, de nem történt tragédia - folytatta Galliani. - Nem árt emlékezni arra sem, hogy az elmúlt tíz évben háromszor nyerte olasz csapat a kontinens legrangosabb nemzetközi kupasorozatát. Az pedig egyáltalán nem szerencsés, ha az Európa-ligában való gyengébb szereplést összemossák a BL-lel. Egyik sem kapcsoolható össze a másikkal."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Tottenham európai élcsapattá érett
Nem született gól a londoni visszavágón, így a Tottenham megtartotta San Siróban kicsikart előnyét, és kiverte a Milant a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Rossonerik mindent megpróbáltak, de a szürke középpályát és Zlatan...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu