Mourinho megegyezett a Chelsea-vel

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 3. 10:20
Brit lapértesülés szerint José Mourinho megállapodott Roman Abramoviccsal, és július 1-jén jelentik be, hogy a Special One visszatér a Chelsea-hez. A Kékek kivásárolják a portugált a Real Madridtól.


 

José Mourinho a Dortmund elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően nem tagadta, benne van a pakliban, hogy a nyáron elhagyja a Real Madridot, és újra Angliában köt ki.

Erre erősít rá a Daily Mail értesülése, miszerint José Mourinho és a Chelsea mindenhatója, Roman Abramovics egy olasz étteremben találkozott Londonban, ahol megegyeztek a szerződés részleteiben.

A Special One, úgy hírlik, évi tízmillió fontot keres majd a Stamford  Bridge-en, a blancóktól pedig tizenkét millióért vásárolják ki a Kékek.

Mourinhónak azonban még akad tennivalója a Fehér Házban, a bajnokság ugyanis tart, és a Király-kupa döntőjét is csak május közepén játsszák le, ezért csak július 1-jén csatlakozhat ismét hivatalosan a CFC-hez.

Ez azt jelenti, hogy Mourinho az ázsiai túrán ülhet le újfent a Chelsea kispadjára, amely első találkozóját július 17-én játssza Bangkokban.

André Villas-Boas, a Tottenham jelenlegi menedzsere a Portónál, a Chelsea-nél és az Internél is dolgozott korábban együtt honfitársával, és nem hinné, hogy lennének még kérdőjelek a szerződés körül.

„Biztos vagyok benne, hogy a döntés már megszületett. Boldognak tűnik amiatt, hogy visszatérhet Angliába, és a Chelsea-nél nagyon várják – igen valószínű, hogy oda ír alá.”

„Nagyon csekély a valószínűsége annak, hogy nyilvánosan beszéljen valamiről, miközben nincs minden elrendezve. Fantasztikus múltja van a Premier League-ben, nem bánnám, ha visszatérne közénk.”


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ő lehet Mou első igazolása a Chelsea-nél
José Mourinho a nyáron nagy valószínűséggel visszatér a Chelsea-hez, amelyet ismét a saját képére formálna. Állítólag már meg is van az első kiszemeltje....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu