Ő lehet Mou első igazolása a Chelsea-nél

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 2. 17:20
José Mourinho a nyáron nagy valószínűséggel visszatér a Chelsea-hez, amelyet ismét a saját képére formálna. Állítólag már meg is van az első kiszemeltje.


 

A portugál edző egybehangzó brit lapértesülések szerint Xabi Alonsót mindenáron megpróbálná rávenni, hogy kövesse a Stamford Bridge-re, és a szűrő örömmel dolgozna továbbra is együtt a Special One-nal – vagy ahogy a Marca kezdte el becézni, a Semi-Special One-nal.

Alonso szerződése ráadásul jövő nyáron lejár a Bernabéuban, és amíg nem válik biztossá, ki lesz ősszel a Madrid edzője, nem is akar tárgyalni a hosszabbításról.

A 31 éves labdaszerző Mourinho egyik legbizalmasabb embere a Realnál, még akkor is, ha még Manuel Pellegrini vitte a blancókhoz a Liverpoolból.

Poolos múltja a chelsea-s üzletet is hátráltathatná, és bár Alonso kijelentette, egy napon újra szívesen futballozna az Anfielden, most még ambiciózusabb terveket szövöget, márpedig a Mersey partján egyhamar nem játszana a Bajnokok Ligájában.

A baszkért ugyanakkor jócskán a zsebébe kellene nyúlnia Roman Abramovicsnak, a Transfermarkt 25 millió euróra becsüli a piaci értékét – igaz, egy ekkora klubnál aprópénzből nem lehet erősíteni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu