Mou kérdi: hol vannak Wenger trófeái?

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 27. 20:28
José Mourinho meglehetősen durván visszaszólt Arsene Wengernek az után, hogy a francia mester kritizálta a Real Madrid edzőjének ellentmondásos taktikai húzását az Ajax elleni Bajnokok Ligája-meccsen. Kollégája talán legfájóbb pontjára tapintott rá a portugál.


 

José Mourinho két játékosát is arra utasította az Ajax elleni BL-meccsen, hogy állíttassa ki magát, így ugyanis kisebb eséllyel hagynak ki mérkőzést az egyenes kieséses szakaszban.

Arsene Wenger az esetről úgy nyilatkozott, rossz volt nézni, amit a portugál művel, és Mourinho nagyon rosszat tett a futballnak ezzel a sportszerűtlen húzással.

A Real Madrid introvertáltnak semmiképp sem nevezhető mestere nem késlekedett sokat a válasszal.

„(Wengernek) ideje lenne inkább azt elmagyaráznia az Arsenal szurkolóinak 2005 után, hogyan is kell trófeát nyerni. Ahelyett, hogy a Real Madridról beszél, inkább arról szóljon, hogyan lehet kikapni 2-0-ra egy BL-újonctól” – utalt a Special One az Ágyúsok bragai botlására.

Mourinho szerint annak is elérkezett az ideje, hogy a közvélemény leszámoljon egy tévhittel.

„El kellene felejteni azt a mentegetőzést, hogy csupa nyeretlen kétéves játszik az Arsenalban. (Bacary) Sagna, (Gael) Clichy, (Theo) Walcott, (Cesc) Fabregas, (Alex) Song, (Samir) Nasri, (Robin) Van Persie és (Andrej) Arsavin nem gyerek. Mindannyian topjátékosok” – zárta rövidre mondandóját a Madrid edzője a The Sun brit bulvárlap hasábjain.

A két szakember pengeváltása nem új keletű: amikor Mourinho még a Chelsea-t irányította, rendszeresen „beszólogattak" egymásnak, jóformán heti rendszerességgel. Egy alkalommal például a „kukkoló” jelzőt is megkapta Wenger, mondván, mindig csak más házatáján sepreget, és nem a saját dolgával foglalkozik. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu