Mindenki a bírót szidja az Arsenalnál

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 6. 12:53
VIDEÓN DIABY KIÁLLÍTÁSA! Az őrült szombat egyik áldozata az Arsenal lett. A londoni csapat elképesztő mérkőzésen 4-0-ról veszített el két pontot a Newcastle vendégeként a Premier League-ben. A kivételesen fordulatos meccset hazai tizenegyesek és vendégkiállítás is tarkította. No, éppen az egyoldalú bíráskodás miatt akadtak ki az Ágyúsok.


Jack Wilshere a twitteren bírálta Phil Dowd játékvezetző tevékenységét. Az angol válogatott középpályása Abou Diaby kiállítását tartja a fordulópontnak, egy olyan döntésnek, amely "megölte a játékot".

"Gátat kell szabnunk a következetlen bíráskodásnak, máskülönben ez megöli a játékot - írta Wilshere. - Ha Diabyt kiállították, akkor Nolant miért nem. Megtámadta a kapusunkat! Ez egy vicc."

A bejegyzést szombat este eltávolította a játékos, mert tartott az FA-től. Emlékezhetünk, nemrég Ryan Babel közölt képet Howard Webbről, amint Manchester United-mezben fut. Akkor 10 ezer fontra büntették az elöljárók az azóta Hoffenheimig menekült ex-liverpooli csatárt.

Arsene Wenger is kiakadt. A menedzser szerint Barton életveszélyes becsúszása okozta Diaby dühét, amiből végül a piros lap született.

"Teljesen felesleges volt az a piros lap - kezdte a francia. - Úgy hiszem, Barton nagyon szerencsés volt, hogy a pályán maradhatott a Diaby elleni szabálytalansága után. Sajnálom Diabyt, jól játszott, nem csodálkozom, hogy így reagált, hiszen korábban voltak már súlyos sérülései. A becsúszás okozta a reakciót." 

Ha pedig Barton nincs, akkor a két tizenegyesnél sem ő áll oda a labda mögé. A játékos természuetesen értetlenkedik.

"Nem értem, miért kellett úgy nekem jönnie - nyilatkozta Barton Diabyról. - Rosszul nyúlt a labdához, én pedig mentem, hogy megszerezzem azt. Szerintem néhány hétre eltiltják őt, de legalábbis remélem."

Az Arsenal az első félidőben már 4-0-ra vezetett Walcott, Djourou korai találataival és Van Persie duplájával. Az 50. percben állították ki Diabyt, majd 22 perc alatt négyet hintett a Newcastle, ezzel egy pontot elcsípett a lefagyott és emberhátrányban játszott londoniaktól. A futballtörténelem egyik legnagyobb és legmegdöbbentőbb feltámadását produkálták a Szarkák. Az Arsenal négy ponttal az MU mögött jelenleg a második, a Newcastle tizedik.


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hihetetlen feltámadás az Arsenal ellen!
VIDEÓK, NYILATKOZAT! A Premier League-történet egyik legflúgosabb meccsét rendezték szombat délután a St. James Parkban, a 26. fordulóban, ahol 26 perc kellett az Arsenalnak, hogy négy, azaz négygólos előnybe kerüljön, de az...
Tovább a teljes cikkhez »
 






















 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu