Milánóban öregedne meg David Beckham

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 3. 15:17
Az AC Milan meg van őrülve David Beckhamért, ráadásul a futballista sem rejti véka alá rajongását. A milánói piros-feketék március 9-ig vették kölcsön a Los Angeles Galaxy csapatától, az angol csillag pedig arra kérte ügyvédeit, gondoskodjanak arról, hogy jogi akadálya ne legyen a további maradásnak. A kaliforniai együtteshez egyébként 2011-ig írt alá Beckham.


Beckham a Milan UEFA-kupa keretében - ITT!

Beckham-ényített a Milan, már második - ITT!

Beckham bemutatkozása - FOTÓGALÉRIA - ITT!

Az AC Milan korábbi elnöke, Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök után Adriano Galliani alelnök is hangot adott véleményének: ha törik, ha szakad, megtartják David Beckhamet.

A néhány hónapos kölcsönszerződés után többéves megállapodásra hajtó lombardok dolgát jelentősen megkönnyítheti, hogy közös a cél a futballistával: a Manchester United és a Real Madrid egykori ásza is a San Siróban képzeli el a jövőjét.

A pályán és azon kívül is ficánkol Milánóban Beckham, éppen ezért arra kérte ügyvédeit, hogy készítsék elő a végleges klubváltást.

Az Il Corriere Della Sera úgy értesült, hogy a jogi kiskapukon kukucskáló tudorok már fel is vették a kapcsolatot a Galaxyvel, és már javában folynak a tárgyalások. Közel egy hónapja.

David Beckham kiváló szakembernek tartja Bruce Arenát, de sokkal szívesebben hajtaná végre a jövőben is Carlo Ancelotti utasításait.

Az eredeti forgatókönyv szerint a kivételes rúgótechnikájáról ismert labdarúgó március 9-én térne vissza Los Angelesbe, hogy 2011-ig szóló szerződése értelmében a Serie A-s kiruccanás után az MLS-ben kápráztassa el a szurkolókat.

2007. január 17-én vált hivatalossá, hogy Beckham a kaliforniaiakhoz csatlakozik, ám a jelek szerint elhamarkodottan kanyarította oda a nevét a négyéves kontraktus végére. Az amerikai álom Becks számára mégsem tündérmese, sokkal inkább áhítozik az olasz futballt övező miliőre.

Galliani is az „I love Beckham” transzparens mögé állt, az alelnök azonban leszögezte, nem bonyolódna jogi csatározásokba az amerikaiakkal, ezt az élvezetet meghagyná az erre specializálódott ügyvédeknek.

Első ránézésre két megoldási lehetőség kínálkozik, az egyik az igen borsos kivásárlás, a másik pedig némi „aprópénzzel” szabadon igazolhatóvá tenni a játékost, hogy utána már csak házon belül kelljen vele megegyezni.

Újra és újra bizonyítást nyer, hogy David Beckham neve egy remekül csengő márkanév a futball világában, májusban már harmincnégy gyertya lesz a szülinapi tortáján, de még mindig az egyik legkelendőbb portéka.

Az AC Milanban eddig két gólt és két gólpasszt jegyzett az újdonsült közönségkedvenc, a Lazio ellen kétszer készített elő, a Bologna és Genoa ellen egyszer-egyszer talált be.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu